De verzekeringscheck: voor de zekerheid

U kent het wel: u koopt een nieuwe telefoon en krijgt meteen de vraag of u die ook wilt verzekeren. Op die manier vergeet u het in elk geval niet. Maar hoe zit dat met uw andere verzekeringen? Heeft u een goed overzicht van wat er wel en niet verzekerd is of zou moeten zijn?

Stel er wordt een kleintje geboren. Een feest op zich maar heeft u eraan gedacht de verzekeringen aan te passen? Of u gaat meerdere keren per jaar een weekendje weg. Grote kans dat een doorlopende reisverzekering veel voordeliger is dan die aparte verzekering die u bij elke boeking afsluit. En hoe zit het eigenlijk met uw autoverzekering? Misschien bent u blij met de lagere premie maar wat als u er bij een schade achter komt dat u een beperkte dekking en een hoog eigen risico heeft? Is deze verzekering dan nog steeds de beste keuze?

Met de verzekeringscheck zetten wij alles voor u op een rij.

Snel een passend advies

Olthof & Partners werkt met een uniek vergelijkingssysteem van de top 100 verzekeringen in Nederland. Wanneer wij uw gegevens en wensen ingevoerd hebben, rollen hier meteen de 3 beste producten voor uw persoonlijke situatie uit. U hoeft geen dagen of weken te wachten op een offerte en weet meteen waar u aan toe bent. Zowel voor de dekking als de kosten.

Alleen het beste

Wacht daarom niet langer en doe de verzekeringscheck. Gratis en vrijblijvend. Olthof & Partners screent uw verzekeringen en adviseert u zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken. Wist u trouwens dat wij uitsluitend werken met betrouwbare producten die in de verzekeringswereld gewaardeerd worden met 3 tot 5 sterren? U kunt erop vertrouwen dat bij ons alles wat u lief is goed verzekerd is. Voor minder doen wij het niet.

Vragen?

Bel ons op nummer 075-6352023 of stel uw vraag per e-mail . We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Direct aanvragen

Wij scannen al uw huidige verzekeringen en kijken of we tegen dezelfde voorwaarden een lagere premie voor u kunnen bereiken. Ook helpen we graag indien u vragen heeft over een verzekering of u iets wilt wijzigen.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Wanneer kunnen we het beste contact met u opnemen?
In de ochtendIn de middagIn de avond

Evt. bericht