Dure ondernemersverzekeringen? Dat hoeft niet.

Veel van onze klanten zijn ondernemers, in heel uiteenlopende branches. Een schade ligt altijd op de loer en kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Of u ZZP-er bent of een onderneming heeft met 100 werknemers. Eén van onze klanten zei laatst: “Voorlopig geen vakantie voor ons en de kinderen. Of ik moet die dure verzekeringen opzeggen, maar dat risico wil ik natuurlijk niet lopen.” Het is een veel gehoorde klacht: hoge verzekeringspremies voor ondernemers. Wat ons steeds opnieuw opvalt is dat duur verzekeren niet altijd de beste keuze is.

Maatwerk tegen lage premies

Weet u welke verzekeringen u echt nodig heeft? Wij analyseren uw situatie en optimaliseren uw verzekeringsproducten. Vaak realiseren we daarbij belangrijke besparingen. Door de goede samenwerking met onze partners kunnen we u een pakket op maat aanbieden. Waar u ook bent, welke klus u ook heeft, de meest voorkomende schades zijn gedekt en de premie blijft laag. Hier hoeft u zich dan alvast géén zorgen meer om te maken.

Dus toch op vakantie!

Dankzij het maatwerkpakket voor ondernemers hoeft ú niet meer te kiezen. Wij maken er bij Olthof & Partners een punt van om het optimale verzekeringspakket – goed en betaalbaar – voor uw ondernemerssituatie uit te dokteren. Zodat u vol vertrouwen kunt werken aan de groei en bloei van uw onderneming én uw vakantie al snel terugverdiend is. Dat wilt u toch ook? Maak vandaag nog een afspraak (tel: 075-6352023 of e-mail) en wij vertellen u alles wat u over verzekeringen op maat voor u wilt weten.