Zorgverzekering 2017: een kopzorg?

Bij Olthof & Partners kunnen we geen koffiedik kijken. Heeft u in 2017 veel of weinig zorg nodig? En om welke zorg gaat het dan en hoeveel gaat dat kosten? Niemand weet het. Waar wij wel voor kunnen zorgen is dat u de beste zorgverzekering tegen de laagste prijs krijgt.

Betrouwbare partijen voor de beste dekking

Wij werken al jaren – tot grote tevredenheid van onze klanten – met CZ – Delta Lloyd, een collectief van gerenommeerde zorgverzekeraars dat de beste dekking garandeert voor uw persoonlijke situatie. U weet, tevreden klanten zijn trouwe klanten. Dat is nu precies onze ervaring. Onze klanten zijn tevreden met ons advies en er is weinig verloop in het collectief.

Kortingen

Door de omvang van dit collectief kunt u ook rekenen op mooie kortingen: 8% op de basisverzekering en 12% op aanvullende verzekeringen. Dat kan 10-tallen euros per maand schelen. Per persoon. En dat voelt u meteen in uw portemonnee.

U bepaalt

Uiteraard houdt u alle ruimte om te kiezen tussen verschillende pakketten afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Als u verwacht weinig zorg nodig te hebben, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoger eigen risico en een lagere basispremie. Wilt u maximale zekerheid, dan kiest u voor een completer pakket tegen een hogere premie.

Telt u ook af naar 31 december?

Dat is precies hoe lang u nog heeft om uw zorgverzekering goed te regelen. Wilt u weten of het collectief CZ – Delta Lloyd voor u de juiste partij is? Bereken hier uw premie voor 2017 en lees alles over de verzekering die bij u past. De overstap kunt u online regelen. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.