Partners

Op deze pagina vindt U de Partners van Olthof & Partners.
Hier worden de medewerk(st)ers vermeld met hun functie en bijhorende gegevens.

Hypotheek Advies Zaanstad

robHypotheek Advies Noord Holland
Wij zijn sinds 1997 gespecialiseerd in hypotheken en uitgegroeid tot meer dan vijf vestigingen in Noord-Holland. Wij zijn 100 procent onafhankelijk en we hebben de keuze uit meer dan 30 geldverstrekkers. Omdat ons bedrijf geen onderdeel is van een groot keten, kunnen we een goed hypotheekadvies geven voor een lage prijs. Onze focus ligt niet alleen op lage maandlasten, maar ook op goede hypothecaire voorwaarden. Bezoek onze website voor een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie.

Chris Alberts Federatie Belastingadviseur

chrisChris Alberts, Belastingadviseur:
“Sinds 1998 werkzaam als zelfstandig belastingadviseur. Daarvoor werkzaam geweest bij diverse belastingadvieskantoren. Tevens ben ik van 2000 – 2007 werkzaam geweest als docent belastingrecht aan de Hogeschool van Amsterdam.
Enige jaren geleden in contact gekomen met Paul Olthof en sindsdien een zeer prettige samenwerking met Olthof & Partners. Deze samenwerking klikt omdat Olthof & Partners net als ik, de belangen van de klant hoog in het vaandel heeft en zich niet opstelt als een steriel kantoor waar de klant niet meer het gevoel heeft klant te zijn. Beide kantoren zijn een goed alternatief voor de dure, steriele kantoren met de snelle jongens.’

Document inzien

Hiernaast kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde Postex omgeving.

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • uw documenten inzien en downloaden;
  • gemakkelijk betalen via iDEAL;
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen;
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Wie is Postex?

Postex is een bedrijf dat de poststukken voor Olthof & Partners verzendt. Traditionele post en digitale verzending is beide mogelijk. Daarnaast wordt een iDEAL- betaalservice geboden aan u als klant.

Ik word doorgestuurd naar een omgeving van Postex, kan ik daar veilig betalen?

Ja dat kan, Postex heeft een beveiligde omgeving (zie groen slotje in de url). Daar kunt u de openstaande verzekeringspremie voldoen.